Nox Sleep Light

Nieuwe gadget om uw beste nachtrust te bereiken

Slaap beter

Nox is een slimme slaaplamp ontworpen om slaapkwaliteit te monitoren, volgen en verbeteren. De lamp combineert Nox en de Sleepace mobiele applicatie. Nox helpt u makkelijk in slaap te vallen met een zacht licht en geluid, en wekt u op natuurlijke wijze door een slimme wekker.

Val gemakkelijk in slaap met zacht licht en geluid

De Nox slimme slaaplamp biedt licht- en geluidsprogramma's die zich aanpassen aan uw persoonlijke biologische klok en die een positieve invloed hebben op uw slaapomstandigheden. De lichttechnologie is ontworpen om rode golflengtes te produceren om uw lichaam te stimuleren om melatonine aan te maken, en zachte, rustgevende geluiden worden afgespeeld om uw gemakkelijk in slaap te laten vallen. De Sleepace App vertelt Nox om uit te gaan wanneer u in slaap bent gevallen.

Slimme wekker om u op natuurlijke wijze te wekken

Als u wakker wordt uit een lichte slaap, voelt u zich meer opgefrist, dan wanneer u ontwaakt uit diepe slaap. De Sleepace App informeert Nox wanneer u in het lichtste deel van uw slaapcyclus bent en Nox maakt u wakker binnen 30 minuten vóór de ingestelde tijd. Zo wordt u wakker op de juiste tijd voor u.

Meet nauwkeurig uw slaappatroon

De Sleepace App volgt uw slaapcyclus en lichaamsbeweging. De data die de Sleepace App genereert, wordt getoond in een uitgebreide slaapanalyse en beoordeelt uw slaapkwaliteit. De App stuurt gepersonaliseerde dagelijkse herinneringen, ontworpen om u gezondere slaapgewoonten aan te leren.

Meet het slaapkamermilieu

Nox bevat sensoren om de temperatuur en luchtvochtigheid te meten en omgevingslicht en geluid op te pikken in uw slaapkamer. Gecombineert met de data van de Sleepace App weet u hoe uw slaapkamer omgeving van invloed is op uw slaapkwaliteit.

De persoonlijke analyse zorgt ervoor dat u uw beste slaap kunt bereiken

Slaap feitenwiki, slaap analyse en slaap advies - allemaal in de palm van uw hand.

Uw eigen persoonlijke slaap- en gezondheidsconsulent

De data die de Sleepace App en Nox verzamelt helpt gebruikers te begrijpen hoe hun slaapkamer omgeving de slaapkwaliteit beïnvloedt. Daarnaast geven ze suggesties om uw slaapervaring te verbeteren.