RestOn

Smart Sleep Monitor

Non-wearable voor perfect comfort

Professionele en nauwkeurige non-wearable slaapmonitor

Uitgebreide verzameling slaapgegevens
Individuale slimme analyse
Slaapadvies
Tips voor verbetering

Uitgebreide slaapmonitor

RestOn gebruikt meerdere manieren om data te verzamelen om zo toezicht te houden op uitgebreide slaapparameters

Hartslag en ademhalingsfrequentie worden real-time gemeten om zo nauwkeurig mogelijk te zijn. Het apparaat registreert de tijd die het kost om in slaap te vallen en de werkelijke slaaptijd.

"Non-wearable" is slimmer

RestOn is ontworpen om naadloos te worden geïntegreerd in uw slaapomgeving. Hij is niet-draagbaar en ultra dun. De magnetische klep bevestigd het apparaat op het laken en wordt op hetzelfde moment automatisch ingeschakeld.

De meest nauwkeurige slaapmonitor ooit

De nauwkeurigheid van RestOn kan medische hulpmiddelen benchmarken, en overtreft elk polsbandje. De innovatieve structuur van RestOn sluit een 60 cm lange medische-kwaliteit sensor in een dunne riem van minder dan 2 mm, en kan direct onder het borstkasgebied worden geplaatst tijdens het slapen. De nauwkeurigheid wordt versterkt door de sensor zijn geavanceerde gevoeligheid, extra groot invloedgebied en de nabijheid van de vitale functies. RestOn gebruikt ook baanbrekende algoritmes die ervoor zorgen dat elke dataset duidelijk te onderscheiden en geanalyseerd is.

Analyseer de kwaliteit van uw slaap

Naast het monitoren van real-time hartstag en ademhaling, kan RestOn ook een uitgebreide score van uw slaap bijhouden. Slaaptijd en -duur, het aantal keren wakker worden en / of draaien en het verlaten van het bed, alsook de ademhaling en hartslag, worden geanalyseerd om de werkelijke slaapkwaliteit te bepalen.

NOX Slaapsysteem

Slimme wekker om u natuurlijk te wekken

Als u wakker wordt uit een lichte slaap, in tegenoverstelling tot diepe slaap, voelt u zich meer opgefrist. RestOn informeert uw smart phone wanneer u in het lichtste deel van uw slaapcyclus bent en Nox maakt u wakker binnen 30 minuten vóór de ingestelde tijd. Zo wordt u altijd wakker op de juiste tijd voor u.

Uw eigen persoonlijke slaap- en gezondheidsconsulent

Wetenschappelijke evaluatie en slimme analyse van individueel slaapverslag en -status van elk persoon. De App biedt tips en suggesties voor beweging, dieet, slaapgewoonten, etc om het perfecte persoonlijke slaapplan voor gebruikers op te stellen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Slaapkwaliteit delen met uw familie

De Sleepace App is verbonden met een familie-cloudaccount waar u de slaapverslagen en -status van uw familieleden kunt checken en vergelijken, waar u ook bent.

De individuele analyse maakt het makkelijk om uw beste nachtrust te bereiken

Slaapfeiten Wiki, slaapanalyse en slaapadvies - allemaal in de palm van uw hand.

Specificaties

Apparaat: 10,4 x 8,9 x 1,0 cm
Sensorband: 87,9 x 6,6 x 0,2 cm
Gewicht: 150 gram
Batterij: 1500mAh Lithium-ion Polymer Batterij
Batterij levensduur: Tot 30 dagen
Bluetooth: V4.0
Draadloos bereik: 10 meter
Systeem: Android 4.3 of later, iOS7 of later